Geld verdienen met mijn blog lijkt me een goede vorm van extra inkomen sprokkelen. Maar hoe? Huisvlijt heeft een prachtig blog en verdient daar geld mee door advertenties te plaatsen en producten te promoten.

Mijn eigen blog draait op wordpress.com. Je kunt geen google-adsense op een wordpress.com blog zetten, ook geen bol.com advertenties, en ook geen links naar euroclix en dergelijke. Dat soort links levert misschien niet veel op, maar elke cent is meegesprokkeld toch?

Wel zou ik gericht promotie kunnen maken voor bepaalde produkten, boeken en bedrijven die aansluiten bij dit blog en mijn levensstijl. Dingen die passen binnen duurzaam leven in een sociale samenleving. Dingen die horen bij een eenvoudige en bewuste levensstijl. Of schrikt dat lezers juist af?

Verdienen jullie geld aan je blog, en zo ja hoe dan?

Advertenties