AfbeeldingZiehier mijn nieuwe glazen, samen voor een euro bij de Emmauswinkel. Het was nog een beetje lastig om ze voor de foto weer bij elkaar te zoeken, want Zoons hadden ze direct in gebruik genomen – je ziet nog een bodempje aanmaaklimonade.

Voor een euro kunnen we weer een paar maanden lekker drinken. Echte glazen drinken toch prettiger dan pindakaaspotjes.

Bij de Emmaus had ik ook vijf glazen kunnen uitkiezen, en vermoedelijk had me dat ook een euro gekost. Want moeilijk doen ze niet bij de Emmaus.

Bij sommige andere winkels zoals de Action zijn glazen ook spotgoedkoop, en dan heb je nog nieuwe ook en allemaal dezelfde. Maar ik geef mijn geld liever uit bij de Emmauswinkel die goede doelen steunt. Want dat vind ik net zo belangrijk als mijn aankoop: waar komt mijn geld terecht? Wie wordt er rijker van?

Advertenties