Het tweede naaiwerkje is ook af: een rugzakje om mijn regencape, fietspompje, plakset en broekklem in mee te nemen. Niet dat het ooit regent natuurlijk… Tot nu toe gebruikte ik een rood gratis zakje. Het koord daarvan heb ik voor dit rugzakje gebruikt.

Het zakje is gemaakt van een oud gestreept tafelkleed en een blauw kussensloop, dezelfde stof als ik gebruikt heb voor de naaimachinehoes. Het sloop is gebruikt voor de koordtunnel bovenaan en als voering. Rondom zit paspelkoord dat ik gemaakt heb van roze biaisband en nylonkoord.

Het patroon komt uit Zo geknipt, een bijzonder inspirerend naaiboek vol tasjes en rugzakjes, kussens, hoesjes en nog veel meer leuks. De link leidt naar het blog rond dit boek.

Kosten: 0,0 euro want het biaisband en nylonkoord had ik gisteren al opgevoerd bij de naaimachinehoes. Het kussensloop is nu wel op, van het tafelkleed heb ik nog steeds wat over.

Advertenties