algvoorwaardenIk dacht dat ik zo langzamerhand klaar was met het opstarten van mijn bedrijf opgelaptespijkerbroek.nl. Maar nee, hoe zit het met je leveringsvoorwaarden, vroeg een van de blog-lezers (bedankt voor al je tips!). Leveringsvoorwaarden, helemaal niet aan gedacht. Zo kon ik nog wel wat vragen bedenken. Is mijn prijs eigenlijk inclusief of exclusief BTW? Hoeveel BTW zit er op mijn product? Wat als iemand niet tevreden is met het resultaat? Wat als er binnen een maand weer een scheur ontstaat in de broek?

Ik ben blij dat de klanten nog niet massaal toestromen; er ligt al wel een broek klaar om te bewerken, maar die is weer van Zoon. Lag maanden onder zijn bed: hij vond het zo sneu dat er nog een broek was die gerepareerd moest worden terwijl ik net zo blij was dat de klus geklaard was.

O wat kan je makkelijk het schip ingaan als je je zaken niet goed regelt.

Dus gisteren ben ik hard aan het werk geweest: algemene voorwaarden voor dienstverlening gedownload van de KvK en die aangepast aan mijn bedrijf, bij een wolwinkel (ook bedankt voor al je tips!) de voorwaarden bekeken en wat onderdelen overgenomen. Nu heb ik in mijn webwinkel algemene voorwaarden, garantie, en zaken mbt verzenden en retourneren geregeld. Standaard zit er bij een luondowebwinkel al een disclaimer en een privacy statement.

Advertenties