Wat heb ik lang niets van me laten horen! DE afgelopen twee weken had ik een  baantje voor 30 uur per week, en daarmee raakte mijn weekschema zo vol dat het bloggen onder de streep viel. En het beviel mijn baas en mijn collegas zo goed om me erbij te hebben, dat ik deze week ook mag komen en ze me gaan inwerken als vaste invalkracht. Dus ik heb er een baantje bij gesprokkeld!

Ik blij, het is een leuke baan, op een kwartiertje fietsen van mijn huis, in een geweldig inspirerende omgeving: het gigantische onderwijsgebouw van de Wageningen Universiteit.

Maar, dit blog! Al meerdere keren heb ik een soort dagritme opgesteld waarbij toch echt wel tijd zou moeten zitten om een uurtje te bloggen, maar het komt er niet van. Als je 8 uur per dag slaapt en 6 uur werkt, heb je toch nog 10 uur over om te huishouden, eten, viool te studeren, te bloggen en nog honderd andere dingen te doen. Maar dat werkt blijkbaar niet zo.

Ik blijf het proberen. Het moet lukken om een ritme te vinden waar alles in past.

Advertenties