50plusbeursHet is niet echt iets voor mij, die 50-plus beurs. Er zijn leuke dingen zoals Andre Kuipers die vertelt over zijn ervaringen als astronaut. Ik ben gratis voorzien van poederwenkbrauwen, en ben weer eens overtuigd hoeveel minder boos ik dan kijk. Ik heb meerdere keren genoten van stoelen met massagekussens, al dan niet warm, en had best een electrische scooter willen uitproberen ( daar ben ik over 20 jaar vast aan toe).

Ik ben gek op outdoor- en kampeerspullen, en heb genoten van prachtige vouwcaravans met tenten en keukens. Van invouwbare theepotten en andere gadgets. Maar verder? Veel reisbureaus met prachtige reisgidsen, maar daarvan heb ik er niet een meegenomen. Veel dezelfde stands met ponchos, tassen en sieraden.

Ik heb een leuk opschrijfboekjes, een pen en een boodschappenkar-munt annex flessenopener gescoord, een boodschappentas en een maatbeker. Ik had wel 10 kilo papier mee kunnen nemen aan folders en gidsen.

Waarom mijn aarzeling? Omdat ik me zo verleid voel worden om te kopen, kopen, kopen. En dat wil ik niet, dan word ik recalcitrant en koop ik niets.

Advertenties