Wow, ik ben echt even stil. Naief natuurlijk, maar nu is het voor het eerst mezelf overkomen: van bovenaf is een bericht van mijn facebook verwijderd.

In het bericht deelde ik een Youtube filmpje over de haat van Israeliers tegen zwarte landgenoten. Hoe Afrikanen daar in kampen worden opgesloten en gedeporteerd. Hoe Israeliers dat goedkeuren, want zwarten stinken. Ik was geschokt toen ik het filmpje zag, en deelde het via facebook. Het filmpje is van Youtube verwijderd, en mijn facebookbericht ook. Ik had gedacht dat hoogstens de link niet meer zou werken, maar ook mijn eigen tekst is weg. Ik kan nog wel zien welke dag ik het erop heb gezet (24 oktober), maar het is een leeg bericht. Mijn eigen tekst van mijn eigen facebooktijdlijn weg. Wow.

Er staan overigens meer filmpjes over deze haat tegen zwarten in Israel op Youtube. En met een beetje googelen vind ik het filmpje dat ik op 24 oktober deelde. http://youtu.be/dPxv4Aff3IA Absoluut schokkend om te zien.

Zo, nu plaats ik dit op WordPress. Zou dit ook verwijderd worden? En zou ik nu door de NSA afgetapt worden? En vervolgens jullie ook allemaal? En moeten we daar dan rekening mee gaan houden en dit soort berichten niet meer plaatsen?