In dit blog schrijf ik over duurzaam leven in een sociale samenleving. De stukjes over duurzaam leven gaan over eenvoudig, goedkoop leven, besparen en weinig consumeren, veel hergebruiken en zelf maken. De stukjes over de sociale samenleving gaan veelal over ouderen en de problemen en mogelijke oplossingen nu de verzorgingsstaat wordt afgebroken.

Maar mijn meest gelezen stukjes gaan over breipatronen: sokken breien op een rondbreinaald. Van de top tien van meest gelezen stukjes deze week gaan er vijf over breien. Terwijl ik sinds 28 november 2013 niets meer over breien heb geschreven. In de top10 aller tijden staan 7 stukjes over breien, 1 over segrijnslakken, 1 over spijkerbroeken herstellen en 1 over de kosten van verwarming in huis.

Ik krijg net vanuit WordPress.com de tip dat ik meer lezers kan krijgen door dit soort statistieken goed te analyseren en daar rekening mee te houden bij het kiezen van onderwerpen voor mijn stukjes.

Dus moet ik maar ophouden met schrijven over de samenleving en ouderen want die stukjes worden minder gelezen. Hmm, laten jullie je leiden door leescijfers?