Ik blijf op zoek naar leuke manieren om goedkoop nog eens ergens te komen en had me aangemeld als terreinwacht voor het Nivon. Een heerlijke club met prachtige campings en huizen op de mooiste plekjes van ons land.

In het Pinksterweekend kon ik – met een Vriendin (die een hoofdletter verdient)- aan de slag als stagiair-terreinwacht in Lettelbert, de Nivoncamping in Groningen. Dat was leuk!

Zowel Vriendin als ikzelf hebben ervaring met boekingen, kassa’s, pinapparaten dus dat deel van het werk hadden we snel onder de knie. Nou ja met enkele foutjes dan, die gelukkig geen miljoenen kasverschil opleverden:)

Verder houdt het werk in: mensen zich thuis laten voelen. Een onervaren moeder met vier meiden helpen met het aanmaken van BBQ en vuurtje, zodat ze terug kan kijken op een geslaagd verjaardagsuitje. Een gezin voorzien van tafel en stoelen. ’s Avonds kampvuur aanmaken. Nou ja, dat soort werk.

En genieten van het zonnetje voor onze blokhut annex kantoor, want als terreinwacht kun je natuurlijk niet zomaar weg.