Nu ik geen breiwerkjes, sokken en ander geknutsel meer op dit blog zet, wordt het wel saai. Toch maar linkjes plaatsen?

In elk geval ben ik de laatste tijd hard bezig geweest om mijn nieuwe sokkenbreien-blog goed op te zetten. En zoals dat altijd gaat bij mij: het groeit organisch en altijd een andere richting uit dan ik eerst dacht. Het gaat dus allang niet meer alleen over de techniek van het toe up sokken breien met twee tegelijk op een rondbreinaald, maar over het breien van sokken in het algemeen en vooral over hoe ze dat vroeger deden. Helemaal fout natuurlijk, je moet je beperken zeggen de social media experts, maar ik zit zo niet in elkaar: ik houd van studeren, lezen, puzzelen. Ik verdiep me graag in een onderwerp, bijt me erin vast, en ga dan dieper en dieper en dat deel ik op mijn blog.

Ik houd van breiwerk dat mooi driedimensionaal is vormgegeven, waarbij kabels bijvoorbeeld prachtig de vorm van de voet volgen. Fascinerend vind ik dat. Maar breien is een langzame hobby, ik kan niet alles zelf maken.

Deze week ontdekte ik Pinterest (beetje laat, ik geef het toe, maar ik wist niet dat het zo leuk zou zijn). Een sociaal medium waar je plaatjes van andere en eigen websites bij elkaar zet op een bord. Verslavend, daar moet ik mee oppassen. Maar goed, hier kan ik wel prachtig gebreide sokken bij elkaar zetten. Die van mezelf maar vooral die van anderen. Voor mijn eigen inspiratie, en wie weet ook wel voor anderen. Als je op het plaatje klikt, kom je volgens mij bij mijn bord. Denk ik, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat er gebeurt als je geen Pinterest account hebt. Maar dat lees ik wel in jullie reacties.