Jeetje, het laatste bericht dat ik heb geschreven dateert alweer van 11 dagen geleden. Even op gang komen hoor. Wat heb ik toch gedaan de afgelopen 10 dagen behalve werken?

1 Mei ben ik zelf jarig, 2 Mei is Zoon2 jarig, 4 en 5 Mei is hier in het centrum van Wageningen niet echt het moment om achter de computer te hangen en toen kwam het zonnetje.

Wat te schrijven? Ik heb net het boek ‘Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken’ gelezen. Voor Zoon3 een herenboxer van een versleten T-shirt gemaakt (en vergeten foto’s te maken van het maakproces). In de raad aandacht gevraagd voor geluidsoverlast, maar helaas daarvoor niet voldoende steun gekregen. Weer van alles weggegooid, zoals nog een tafel, een kapotte wasmand en een stapel van 6 mayonaise-emmers. Buitenspeelgoed weggegeven via een weggeefhoek op facebook.  Afwassponsjes gehaakt van resten acrylgaren. Op mijn verjaardag was ‘vroeger’ het centrale gespreksthema – das een teken van ouder worden. Tomatenplantjes groeien groter. Het zelfgemaakte afwasmiddel wordt steeds beter – maar is nog niet perfect.

En daarnaast nog heel veel dingen gedaan waarmee ik jullie niet zal vermoeien: Breaking Bad (seizoen 3) bekeken, gewerkt, artikel geschreven over breien in de negentiende eeuw, gewerkt, genaaid voor een opdracht via Etsy, gewerkt, mijn huis schoongemaakt na de invasie van 4 en 5 mei, gewerkt, aan de Rijn gehangen, en elke dag viool gestudeerd want ons concert met de Eroica van Beethoven komt er aan (21 mei).

Tot morgen.