Ik zou wandelen dit weekend van Lunteren naar Beekbergen, maar helaas vond ik geen overnachting rond Hoenderloo. Half wandelnederland zal nu in de koelte van de Veluwse bossen willen lopen.

Dus dan maar poetsen, lekker met alle ramen en deuren open en muziek aan: Zoon3 heeft een opleving van Dark side of the Moon van Pink Floyd. Zo nu en dan een kopje koffie,  glutenvrij eten, krantje erbij, poes in de weg. Helemaal goed dus.

Nog even bij de Emmaus voor een euro vijf vorken gekocht: er lagen er nog maar drie in de la, waarvan twee gebaksvorkjes. Raar maar waar. Geen idee waar de rest gebleven is. Eerst dacht ik dat Zoon er een stel meegenomen had op vakantie, maar hij weet  van niks.

We waren weer goed bezig vandaag. We zijn op een dag met zijn tweeen een tasje, een rugzak en een brander kwijtgeraakt. Dat tasje is mijn fout, op de markt laten liggen denk ik. De rugzak is de fout van Zoon3, ergens laten liggen, maar waar? Maar die brander! Ik haalde de vier branders van het fornuis om ze te poetsen, gooide ze in de gootsteen, en toen ik klaar was, had ik er nog maar drie. Dat was echt raar. Pas na het poetsen vond ik hem terug, hij lag in de gootsteen precies in het afvoerputje. Goed verstopplekje. Ooh Zoon3 is ook voor de zoveelste keer zijn voordeursleutel kwijtgeraakt. Die overigens niet in die rugzak zat. Tja zo wordt minimaliseren wel erg gemakkelijk, je nodigt gewoon ons een weekje uit en je bent de helft van je spullen kwijt.

Die wandeling van Lunteren naar Beekbergen heb ik in elk geval voorbereid: route, treinen en vijf mogelijke slaapadressen in het midden. In een minder populair weekend is het vast minder druk.
Wat me overigens bijzonder verheugt is dat nu ook D66 inziet dat de flexibilisering van de arbeidsmarkt volledig is doorgeschoten. Van hun overtuiging gevallen, nou gelukkig maar. Welkom terug in het linkse kamp.

Het regent en het onweert!! Is de zomer nu al weer voorbij? 

Advertenties