Alweer zo’n goed blog vol fijne stukjes. Lezen hoor!

Eigenwijzehuisje

Man en ik keken gister avond (een deel van) de documentaire Minimalism (te vinden op N.etflix). Super interessant, vooral het achtergrondgedeelte. Ook kregen we een doorkijkje in de woningen van de twee mannen. Oei. Nee. Dat is toch niks voor ons hoor. Er stond een tafel, stoelen en een kastje. En dat was het dan ook wel. Ik houd van gezelligheid. Van een vrolijk geblokt tafelkleed op tafel als we eten (niet daarbuiten want katten=haren en modderpootjes 🙂 ). En kringlopen is mijn hobby, op jacht naar vintage.

Toch houden wij ook weer niet van een vol huis, overbodige spullen, consumeren. We proberen alleen in huis te hebben wat we echt mooi vinden, wat nut heeft, wat praktisch is. We kopen vrijwel alles tweedehands, of gaan voor een goede aankoop; liever iets meer geld uitgeven aan iets wat jaren meegaat dan minder uitgeven aan iets wat met twee jaar kapot…

View original post 493 woorden meer

Advertenties