Even aandacht voor het blog wat ik wel het allerleukst vind. Een Parijse blogster die volgens mij de hele dag achter de laptop zit, hoewel ze op haar foto buiten staat. Ze heeft 657 volgers, dat is het driedubbele van mij, dus mijn promotie heeft ze niet nodig. Maar ze leeft ervan, en ik gun het haar. En wat ze doet en laat zien is uniek. Ik geniet elke dag even. Dus bekijk haar blog, verdwaal in haar stukjes en als je het leuk vindt, volg haar.

Ik lees graag welk blog jij echt een pareltje vindt. Ik volg er al 190, maar voor een fijn blog is altijd ruimte.

Ti’s the season for chateaux hunting! The summer crowds have gone and the weekends are ripe for exploring French history and horticulture as the Autumn leaves crunch beneath your feet. Of course, you won’t find us fighting our way through the selfie sticks at Versailles, and I thought we should round up a few of…

via 5 Little-Known Chateaux to Visit Near Paris this Fall — Messy Nessy Chic